torstai 19. heinäkuuta 2012

Happiness, Love and Sadness

Toooooorstaaaaiiii :3
Meow! joooo jaa öööö :D Noh tänään me pelattii Sh 5 loppuun hih ^^ meni semmone 6h tänää pelaillessa? o; huhhuhuuu... jajajaaa sit me ollaa sepattu Aurora text and logo makerillaaa jotaiiiin :D jaa eipä mitään ihmeempää oikeee /: tämmöne vähäsananinen nopea päivä on ollut OOOO: 
juuu hehe moi (:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pe aamuyö
Vielä tänne tulin purkamaan tunteita... Viivi jo nukkuu tossa mutta mä en vain saa unta..kello on kohta 3.. mietityttää vain kaikki "mitä jos" fiiliksellä nytten... haluaisin niin osata unohtaa mutta se on vaikeaa..ihminen joka oli joskus ollut rakas tulee muistuttaa itsestään päivittäin..kun ei ollut huolia ja pystyi vain rakastamaan... Niistä kauniista hetkistä joita meillä oli silloin... Miksi nykyään muiden rakastaminen on niin vaikeaa hänen tekemien arpiensa takia?
   Noh tylsyyttäni ja purkaen mieltä ajattelin vaihteeksi kirjoittaa tarinaa.. Hieman otteita elämästäni ja muu fiktiota. Pieni säd love story näin perjantai aamuyöksi..

Mitä jos..
 "Oli kerran herkkä tyttö rakkautta vailla ja uneksien.. Hänen itsetuntonsa ei pystynyt hyväksymään että hän voisi tulla jonain päivänä rakastetuksi.. Itkien öitä ja miettien kuka häntä voisi rakastaa aidosti ja omana itsenään.
   Mutta sattuma puuttui peliin ja yhdestä tärkeästä ystävästä tulikin elämän rakkaus... Joka pysyisi muistoissa aina... ja se hetki kun ne pienet herkät sydämet alkoivat lyödä samaan tahtiin toisillensa.. siitä ei ollut enää paluuta. Kielletty se rakkaus oli ja ehkä siitä tuo tyttö tulikin kärsimään. Sillä tytöllä ja pojalla oli jo ennestään suhde.. toistensa hyvien ystäviensä kanssa.. Tytön ja pojan rakkaus oli kiellettyä ja se oli pidettävä salassa... ja kuinka ne hetket olivatkin vain niin ihania.. Tyttö oli saanut tuntea olevansa täydellinen ja rakastettu jollekkin.. Se oli kuin hyvää unta......... kunnes se muuttui painajaiseksi.. Tyttö ei kestänyt salailua hänen ystävältään että hän oli pettänyt.. vielä ystävän poikaystävän kanssa... Tyttö oli kuolla suruun sillä ei kestänyt pitää asiaa sisällä.. mieluuummin tuhoaisi ystävyyssuhteen kuin valehtelisi koko ikänsä.. 
   Niin siinä sitten kävi.. Hän kertoi asiasta ystävälleen parin viikon päästä, kun ystävä oli jättänyt pojan sillä suhde ei toiminut enää.. Ystävyys suhde meni hetkeksi karikoille. Samoin samaanaikaan poika sanoi tytölle että haluaakin olla vain ystäviä ja menisi korjaamaan ystävänsä kanssa suhteensa takaisin. Tyttö oli musertunut tästä raunioiksi. Hän luuli että sentään rakkaus tulisi kestämään. Itkulla ei ollut loppua moneen viikkoon. Maailma oli hajonnut yhtäkkiä sirpaleiksi. 
  Eräänä iltana tyttö käpertyi sydämen palasien kanssa sänkyyn miettimään vain. "Mitä jos en vain olisikaan kertonut..............." Lopulta tyttö ei kestänyt itsensä syyttelyä ja loputonta kyynelten virtausta ja kirjoitti viimeisen kirjeen pojalle... Se kuului näin: "Sanoit rakastavasi minua.. ja minä sinua. Hellit ja nostelit minua kuin prinsessaa. Suojelusenkeli olin sinun ja sinä rikoit ne siivet ja lasisydämen pudotit sinä herkkänä hetkenä jolloin olisin tarvinnut sinua. Sydämeni päätin antaa sinulle silloin ja sen myös teen.." 
Tyttö paijasi valkoista kaunista kissaansa ja hyvästeli sen..
Sitten hän otti tikarin, repi sydämensä irti kehosta kädelle... Hiljalleen tyttö vuoti kuiviin sängylleen ja sydän kieri kädestä kirjeen viereen... 
   Myöhemmin illalla takapihalta kuului hiljaista kiipeämistä.. Ylös tytön parvekkeelle.. parvekkeen ovi oli jäänyt auki ja poika hiipi hiljaa sisälle kaunis sininen ruusukimppu kädessään... Ruusukimppu tippui samassa kun poika näki tytön verisen, elottoman ruumiin sängyllä... Pojan itkuun ei tullut loppua. Hän vain makasi tytön vieressä pitäen hänen kädestä ja kysyi hiljaa itkuisesti tältä... "Miksi...." ja jatkoi itkuaan. Poika jatkoi sopertamistaan.. "Tajusin liian myöhään minkä virheen tein kun päästin sinut menemään..Sydämeni oli aina kuulunut sinulle mutta en halunnut aiheuttaa sinulle ja ystävällesi vahinkoa ja näin asian oikeaksi... En halunnut olla niin itsekäs katsoisin sivusta tohoomaani ystävyyttänne ja ajatellen vain itseä...  tein sen vain sinun takiasi rakas.. Rakastin sinua aina". Poika katsahti maata ja näki kirjeen ja tytön särkyneen sydämen sen vieressä. Hän luki sen kädet väristen.. itkien hän mietti mitä meni sanomaan.. Poika tiesi ettei hän ketään toista samanlaista rakkautta tulisi ikinä löytämään.. eikä halunnutkaan löytää. Lopulta poika nousi ylös ja päätti pitää huolta tytön surevasta kissasta ja  särkyneestä sydämestä.. 
  Vuodet vierivät ja poika yhä eli tytön kissan kanssa kahdestaan.. Joka yö poika mietti mitä jos hän olisi kuunnellut sydäntään eikä päätään.."

Sellasta tänään.. Heh.. löysin kauniin biisin kirjoittaessani tätä ja tämä kanssa ispiroi minua. Loveholic - Sad Story. Toivottavasti edes joku tykkää (:
 Mutta niin.. Se piti vielä sanoa että elämä on yhtä jossittelua eikä siitä pääse yli eikä ympäri.. Sen kanssa on vain opittava elämään. Mutta nyt yrittelen mennä nukkumaan. Oikein kauniita unia kaikille <3 
lööv Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti