maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tästä se lähtee

Tänään alkoi mun ja Jendy kullan viikkon mittanen tapaaminen.  Kaikki alkoi siitä kun päätettiin hakea mulle se uus lintu, Dexter. Noh heti koko aamu meni paskaks kun Jendy ei kernnyt ekaan bussiin koska se meni liian aikaisin, sitten mentiin seuraavalla. Ei keretty vantaalle menevään bussiin ja tultiin meille sitten hetkeks hengaamaan. Unohdettiin katsoa kelloa ja huomattiin, että se on jo 25 yli ja bussi tulee 14.32 noh, sitten kun oltiin menossa ulos niin unohin tietenkin rahat yläkertaan ja kirmasin hakemaan ne. Sitten suunnistettiin päin metsäreittiä mistä pääsee nopeasti pyskälle, vai pääsikö?

 No ei! Eksyttiin sinne pirun metsään ja kastuttiin ihan läpimäriksi, kummankin kangaskengät meni ihan piloille ja kaiken kukkuraks edessämme oli joku isommanpuolenen oja joka oli täynnä vettä. Piti päästä toiselle puolellekkin vielä... Sitten mua pisti jalkaan joku vitun ampiainen ja siihen sattuu vieläkin. Kerettiin kun kerettiinkin sitten bussiin ja seurailtiin hulluna, että missäköhän päin oltiin.  Sitten kuski sanoi, että pitää jäädä ja olin justiinsa soittamassa myyjälle joka tulikin meitä vastaan sopivasti. Mentiin sitten niille sinne ja haettiin Dex kotiin. Kuljetettiin pienokainen pahvilaatikossa. Sitten rupesi satamaan. Päästiin bussin ja ihmeteltiin miten laatikko voikaan olla niin kevyt. Kumminkin lintu ei edes olisi ollut siellä ja mietitiin muita silmänkääntötemppuja. Noh, kotona pääsi Dex häkkiin muiden kanssa. Ensin se oli hieman hämmentynyt tapahtuneesta, mutta kun se tutustui vähän ympäristöön ja tiloihin, ja tuli häkistäkin ulos niin johan laulu alkoi ja Teran kosiminen.  Parvi on ottanut Dexterin hyvin vastaan(paitsi tietenkään Tom joka ei hyväksy ketään). 

Tän päiväsestä ei oikein kauheesti voi kertoa, kun on sen verran salaista. Mutta hyvin meillä on mennyt. Suunniteltiin menevämme Chili'siin syömään jokupäivä pyäräillen, mutta katsotaan nyt miten  ehditään. Tästä viikosta tulee kyllä mahtava!
Dexter ja Tom
Pikku Dexterini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti