sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

It's over

Nyyh, tänään oli viimenen päivä mun ja Jendyn viikossa. 4 aikaa aamulla ei saatu unta ollenkaan ja suunniteltiin, että lähettäisiin yöseikkaílee Jennylle. Muttei sitte lähetty. Sitte nukahdettiin. Aamulla herätessä kello oli noin 13.00. Katottiin bussi Jennylle ja mentiin sitten niille hakemaan Jennylle rahaa ja sieltä kauppaan. Maksettiin kummatkin pelkillä senteillä :)  Onneks myyjä oli ihan kiva.  Sitten lähettiin luontopolulle. Oltiin lintutornissa ja katellaan kun kaislat liikkuu ihankuin siellä liikkuis joku.



 Sitten roskattiin vähän. Jenny heitti semmosen muovipussin alas ja sitten puhuttiin vaan ja oltiin tuulensuojassa tornin lattialla. Sitten sinne tuli jotain tyyppejä. Oltiin hiljaa ja sitten taas tuuli ylty, Jennyn heittämä muovipussi oli tullu takasin ylös ja lens torniin tulleen naiseen perseeseen päin.


 Meinattiin revetä totaalisesti nohhhh... niin siis xD kun oltiin lähössä pois niin kuultin veden loiskahdus ja katottiin taakse, että mitä kala tekee kaislikossa? sitten sieltä tulikin pieni hiiren näkönen tumma otus <3 se kirmas kallion poikki tommoseen lehtikasaan.  Sitten lähdettiin eksyilemään mettään. Kuultiin autoja kokoajan muttei tietä vaan näkynyt. Bongasin matkalla... hmm kalatiiran,valkoselkätikan,variksen,harakan,  jonku sorsalinnun (en nähny tarpeeks pitkälle että olisin tunnistanut että mikä lintu) ja panon puutteessa olevan varpusen.  myös äärettömän suloisen sepelkyyhkyn <3  noh, sitten löydettiin pysäkki ja odoteltiin siinä bussia... Tiemme oli justiinsa siinä erkanemassa. Bussi saapuu...
mie syän









Jendysein <3



Hali rakkaalle ja kohti kotia... Ikävä on vielä sinua rakas <3 Kiitos tästä tapahtumarikkaasta ja ihanasta viikosta <3



Luv, Lintupää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti