perjantai 19. lokakuuta 2012

Synnytyksiä

Keskiviikkona nähtiin taas, tosin aika surku tunnelmissa kun tuli vähän ongelmia eteen, joista en viitti tänne ruveta vuodattaa..

noh mentiin meille ja jatkettiin meidän hienoa tarinaa. Piirrettiin myös "kaikki" meidän RE ja SH hahmot tonne mun katonrajaan. Niistä tuli hienoja ja haskoja ku ne laitettiin randomisti sinne, ehehe.  Sitten painuttiin nukkumaan. Puhuttiinki vakavasti mielenkiintoisista asioista(mistäpä me ei puhuttais).   Herättiin  puol yheltä ja ruvettiin ensteks kuvaamaan tota lintuleffaa. Joka oli aivan mieltsivaikeeta kun noita ei voinu vähempää kiinnostaa olla kuvauksellisia. murrr.. ehkä mä jotain saan aikaan, eh.  Sitten käytiin lenkillä ja  ruvettiin piirrustamaan. Päätettiin tehdä jokaisesta hahmosta selkeä reffi väreineen, ja miehän tein ne heti koneella niin Jendyllä on kiva homma niiden kanssa. Sitten ryhdyttiin tekemään uusia hahmoja. Niitä tuli päivässä jopa 4! homopari, kakara ja yliviisastulevapormestari.  En malttais odottaa et päästään ärpeettää. Tulee niiin hauskaa.

näin perjantai aamuna, meidän olis pitäny herätä 6.30 että keretään omiin busseihin. Mulla olis ollu hammaslääkäri 8.00 ja eh... no ei meitä mitenkää huvittanu nousta sängystä pois jotenn, koitin perua ajan. en tiedä menikö se läpi, mutta myöhästä on enää miheskää lähtee ::)  Tänään duunaillaan varmaan jotain pientä vielä, ja illemmalla RPtetään <3

Rebe raiskattiin..... niin syntyi Dean

Leon oli vähä kännis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti